Jeg har aldrig været et sekund i tvivl om, at det bedste tape altid vil være tztape. Det ved jeg virkeligt også er rigtigt, for der er ikke mange ting der ikke kan holdes oppe med tztape. Det skulle dog lige være en bil eller noget i den kaliber. Man kan altså roligt sige, at tztape er utroligt stærkt, og jeg håber helt klart også, at du snart har fået lov til at bruge det. Det er altså typisk ens forældre der sætter grænser for en, og mange mødre mener ikke, at deres sønner kan styre tztape, og det har de helt sikkert også ret i. Det er som at give en ladt pistol til en hævngerrig mand. Det er ikke smart, og det er aldrig til at sige, hvad et barn med tztape kan finde på. Jeg håber sådan set bare, at det snart er gået op for dig, hvad er er af muligheder med tztape, og du kan jo ganske enkelt ikke være så meget som et eneste sekund i tvivl om, at tztape virkeligt er effektivt. Man ved i hvert fald, at når tztape er så stærkt, at man ikke tør at overlade det til børn, at man så også som voksen skal passe godt på det, og det har jeg fået af vide mange gange.

Pas på med tztape

Du skal altså virkeligt passe på med at bruge tztape, og jo før du vænner dig til at bruge tztape, jo før vil du også kunne lave hvad som helst. Det syntes jeg virkeligt er fedt, og jeg har selv ret svært ved ikke at være enig i dette, og jeg vil altså virkeligt også mene, at det er vejen frem, og jeg syntes sådan set også bare, at du er nødt til at være indforstået med dette, og så skal det nok komme til at gå godt nok for dig, og jeg mener altså helt klart også, at du er nødt til at være enig med mig i dette. Det er jo langt fra nogen dårlig ide.