Jeg elsker at rejse til USA, og jeg har snart også rigtig mange USA rejser på CV’et, hvis man skal se på det på den måde. USA rejser er simpelthen en af mine største hobbyer. Jeg har nok allerede været derover enten 6 eller 7, eller måske faktisk 8 eller 9 gange. Jeg kan snart ikke huske det mere, men det har nok også noget at gøre med at jeg simpelthen har været på så mange USA rejser, at det ikke længere er til at tælle dem på en hånd. Her vil jeg bare lige nævne to af de steder, hvor jeg har været på mine USA rejser, og det er Florida og Californien. rejse3Begge steder var bare virkelig lige mig. Det må jeg sige, og det nok til at jeg også gerne vil tage over til de samme steder igen, hvis det altså lykkes mig at komme på flere USA rejser, hvis der ikke er noget der kommer til at stå i vejen for det.

Her skal jeg hen på mine næste USA rejser

Jeg vil faktisk rigtig gerne til både Florida og Canada igen næste gang jeg skal ud på USA rejser. Jeg ved ikke helt hvad rækkefølgen på hvordan det skal foregå – om jeg skal starte i Florida og så slutte i Californien, eller hvordan jeg skal gøre det. Uanset hvad så glæder jeg mig og jeg håber bare på at komme af sted så snart muligt. Jeg ved heller ikke lige hvem jeg skal tage med næste gang jeg skal på USA rejser. Jeg har efterhånden været af sted med så mange venner, at jeg ikke ved om jeg kan lokke nogen til at tage med denne gang, eller om jeg skal tage turen selv.