Bliv en inspirerende leder – få en Mindjuice lederuddannelse!

Ønsker du at videreudvikle dine evner som coach, kan du tage lederuddannelsen hos Mindjuice. Uddannelsen strækker sig over 4-5 måneder fordelt på moduler af 2 dages varighed. Den  styrker dine lederskabsevner i forbindelse med teamcoaching og lærer dig at få det bedste frem i andre og dig selv som leder.

 

Kommunikation er bindeleddet i en virksomhed. Der er personalemøder, konflikthåndtering, samarbejdsproblemer og meget mere. På Mindjuice lederuddannelse bliver du trænet i aktiv lytning, en teknik, der øger dine evner til at kommunikere stærkt og kraftfuldt.

 

Som Mindjuice ledercoach kan du udfordre, udvikle og motivere et team til at yde sit bedste, samt blive en kompetent og inspirerende lederfigur. Du vil ikke alene kunne skabe gode samarbejdsmuligheder for andre, men også give dem mulighed for at udfolde sig som individer i et team.

På lederuddannelsen lærer du redskaber til at skabe bedre kommuniktaion på arbejdspladsen
På lederuddannelsen får du redskaber til at skabe bedre kommuniktaion på arbejdspladsen

 

Du vil som leder kunne optimere dig selv, dit team og jeres fælles arbejdsvilkår til et inspirerende og effektivt miljø, hvor der er plads til at udvikle og omsætte idéer til virkelighed.

 

En leder skal udvikle og motivere andre. At være Mindjuice ledercoach handler derfor om god projektledelse og om at styrke de fællesmenneskelige vilkår for arbejdsmiljøet. Det handler om at inspirere andre til at optimere deres evner, men det handler også om dig!

Uddannelsen fokuserer på dine evner som coach og leder, og det handler i ligeså høj grad om, at du finder udvikling, motivation og inspiration i dig selv som leder.

 

Det er dét lederuddannelsen handler om hos Mindjuice!