Der er faktisk ikke noget bedre end en god havetraktor, der kan rigtig mange ting. Faktisk har jeg altid drømt om en god havetraktor. Men hvad er en god havetraktor, og hvordan kan man definere en god havetraktor? Det er noget, jeg vil fokusere på de næste tre til fire timer gennem denne artikel. Jeg vil nemlig ikke tillade mig at gøre andre ting end at gøre noget ved snakken om havetraktor. Man må huske på, at det er den bedste måde at slå græs på, hvis man har en stor have. Men her opstår konflikten. Hvis man har en stor have, vil det nok tage et par timer at gøre det hele ordentligt. havetraktor2Og skal man så bare gøre det i solen, mens det er så varmt? Nej, vel. Man skal jo være i stand til at drikke samtidig med man gør, så man ikke føler at det blive værre og værre. Læs mere her.
Når jeg slår græs med min havetraktor, er det vigtigt at have kaffe ved min side

Derfor er det afgørende for mit vedkommende at drikke kaffe, når jeg slår græs. Men er der en løsning på det? Det har jeg så fundet ud af, at der er. For jeg har set en god havetraktor med en kopholder. Sådan en havetraktor vil jeg beholde for de resterende dage i mit liv. For det er rart at slå græs under solen samtidig med, man får sin kop kaffe. Som det gamle ordsprog sagde. En mand skal have sin kaffe, hvis han skal fungere bare nogenlunde ordentligt. Derfor vil jeg frem over bede om min kaffe, når jeg sidder ved min havetraktor. Og jeg har faktisk tænkt mig at sidde ved siden af min havetraktor hver eneste dag indtil mine sidste dages ende.