Jeg har lige fået en super god og kreativ ide til maler Ringsted, og der er altså slet ingen tvivl om, at når jeg først har givet jer denne ide, at i så også har lyst til at bruge den. Det er altså også derfor, at vi lige skal have skrevet under på en lille kontrakt. Der er jo slet ingen tvivl om, at jeg skal have nogle penge for min ide til maler Ringsted, og det er altså derfor, at der først lige skal skrives under. maler RingstedDet er sådan set ikke fordi, at jeg ikke stoler på maler Ringsted. Det er dog bare sådan, at når alt kommer til alt, at der så virkeligt ikke er nogen tvivl om, at man faktisk kan langt det meste med maler Ringsted. Det er altså ret fedt, og jeg er sådan set ikke i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så altid også ender med at gå. Der er altså slet ingen tvivl om, at det nok skal ende med at gå. Jeg er altså ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det kommer til maler Ringsted, så kan man faktisk godt stole på dem. Det er dog bare sådan, at forretning er forretning, og derfor så skal man have lavet en kontrakt. Derfor skal jeg altså også have underskriften fra maler Ringsted. Det er nødvendigt, elles får de ikke min ide.

God ide til maler Ringsted

Det er faktisk ikke bare sådan, at jeg har en god ide til maler Ringsted. Jeg har en ide, som kommer til at betyde at maler Ringsted får så meget succes, at jeg kommer til at gøre os alle sammen rige, og det er jo så fedt som det overhovedet kan være. Der er jo ganske enkelt ingen tvivl om dette, og når det først er gået op for os, så er jeg også sikker på, at det nok skal komme til at gå.