Det foregår stort set altid sådan, at folk ikke har den fjerneste ide om, hvad man rent faktisk kan opnå ved at lave et nybyggeri hus, og det er faktisk lidt en skam. Hvis folk vidste det, så er jeg også sikker på, at man helt ville droppe at renovere sine gamle huse. Det er i hvert fald dumt at gøre, og det er jo kun hvis en hus er fredet, eller af det en anden særlig grund, at det ikke er bedre at bygge et nybyggeri hus. Det er jeg overbevidst om, og jeg ved også, at jeg langt fra er den eneste der har det på denne måde. Nybyggeri af husVi er faktisk mange der mener dette, og den eneste der rent faktisk siger noget andet, ved som regel heller ikke hvad de snakker om. Det er ret vildt at tænke på, og hver eneste gang det sker, så ved jeg aldrig helt hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er altså ret vildt, og det er alt sammen på grund af nybyggeri hus. Det er altså mange gange ikke til at sige på forhånd, men efterfølgende er det nemt at regne ud.

Billigst med nybyggeri hus

Det er altså ganske enkelt bare billigere, at bruge et og lave et nybyggeri hus, og derfor er det jo også åbenlyst, at det er det du bør vælge. Jeg mener i hvert fald, at du får langt mere ud af at gøre dette, og når du først har indset dette, så er jeg også sikker på, at du vil anbefale et nybyggeri hus til alle andre. Det er i hvert fald det mest normale at gøre. Det er altså ret fedt, men det er samtidigt også meget enkelt, og en hver der ligger inde med denne viden, vil jeg også mene skylder sig selv og alle andre, at fortælle alle andre at det er bedre og billigst med nybyggeri hus.