Nu hvor jeg efterhånden har boet et Odense i hele mit liv, er jeg også ved at være godt og grundigt glad for, at jeg har valgt at blive boende. Der kommer nemlig et tidspunkt i enhver mands liv hvor man bare vil forlade alt derhjemme, og jeg er virkeligt overbevidst om, at det så også vil være nødt til at gå op for os alle sammen. Det er altså virkeligt mærkeligt at tænke på, og jeg mener helt klart også, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for folk, at der er så ufatteligt mange muligheder ved at være mig, og at være tømrer Odense at jeg også er meget glad for denne mulighed. Jeg har derfor heller ikke tænkt mig at flytte fra Odense, og jeg har tænkt mig at være kendt som tømrer Odense resten af mit liv. Jeg kan ikke rigtigt se, at der skulle være grund til andet, for alle mine venner bor jo her, og vi har kendt hinanden i så mange år, at det virkeligt vil tage utroligt lang tid for mig, at finde ud af hvad det rent faktisk kan betyde.

Fedt at være tømrer Odense

Det er altså også derfor, at det er så fedt at være tømrer Odense, da jeg har alle mine venner her, og mit liv er simpelt og enkelt. Det er noget så skønt, og hvordan der kan være nogle mennesker der ikke er enige i dette, har jeg faktisk utroligt svært ved at forstå. Jeg kan slet ikke lige sætte mig ind i, hvordan det overhovedet kan være, og det er jo også ret sjovt at tænke på, og når det først er gået op for dig, hvad jeg rent faktisk mener, så er jeg også sikker på, at du også får lyst til at være tømrer Odense.