Min forældres hus

alarm3Mine forældre har altid boet i det samme hus siden de blev gift, og det er efterhånden blevet til omkring 40 år. De bor i et stråtagshus nede ved vandet, og de elsker at sidde og nyde solnedgangen på terrassen om sommeren. Når jeg er på besøg, nyder jeg også at sidde derude. Der er et eller andet magisk over det nemlig. I foråret døde min far desværre, og han efterlod derved min mor med hele huset. Hun havde derfor rigtig mange ting at se til, og hun følte sig ikke tryg alene. Min mor havde brug for en hobby, og vi købte hende derfor en hund. Hunden skulle være både hendes hobby og grundstenen for hendes tryghed og større sikkerhed. Dette fungerede også rigtig godt, indtil hun en dag havde indbrud alligevel. Tyvene var blevet overfaldet af min mors hund, men de havde bare slået den med deres bat, og hunden skulle derfor til dyrelæge med det samme. Da min mor opdagede dette, blev hun forfærdelig bange, og nu turde hun slet ikke være i huset. Herefter fik jeg en god idé, og jeg kørte straks ud for at ordne det.

 

En alarm til mor

Da jeg kom hjem til min mor, fremlagde jeg min idé for hende. Jeg ville forære hende en alarm uden abonnement (Læs mere her: http://miraca.dk ), og jeg ville desuden installere den for hende. Hun så meget skeptisk ud til at starte med, men da jeg forklarede hende, hvad den kunne gøre, blev hun mere sikker i sin sag; den skulle bare sættes op med det samme. Da jeg kørte fra min mor igen, var hun mere tryg, og dagen efter ringede hun til mig for at sige tak. Efter noget tid blev jeg selv utryg hos mig selv, og jeg købte da også en alarm til min bolig.