Der er simpelthen nogle mennesker, som er så stædige, når det kommer til at spørge om hjælp udefra, og når det kommer til at få andre til at gøre ting for sig. Men det synes jeg egentlig er noget underligt noget, for, for mig at se så er det ikke at udvise et tegn på svaghed at bede andre om hjælp. For mig at se, så er det nærmere at vide, hvordan ens egne prioriteringer ligger, hvis man vælger at der er nogle ting, man slet ikke vil tage sig af og andre ting, som man gerne vil bruge tid på. Det jeg prøver at sige er, at der er nogle mennesker, der simpelthen er for stolte til at ville bruge ejendomsservice, altså alt hvad der nu måtte være inden for ejendomsservice, fordi de meget hellere vil kunne fortælle verden uden for dem – venner og familie – at de er sådan nogle, der slet ikke har brug for ejendomsservice, fordi de da sagtens kan vaske deres trapper selv.

Jeg får gladelig min trappe vasket gennem ejendomsservice

Jeg har ikke denne følelse af stolthed i mig, som jeg ellers beskrev ovenfor at der findes en del folk, der har. Derfor har jeg ikke noget imod at få bestilt ejendomsservice, og det gør jeg da også gladelig, om det så er fordi jeg skal have vasket mine trapper, eller det er noget andet, der skal gøres. Nogle gange kan det jo være hele facaden, der trænger til en omgang med en kærlig hånd, og der ved jeg automatisk med mig selv at folk, der tilbyder ejendomsservice generelt har en langt mere kærlig hånd, end jeg har. Og det er da bare noget jeg respekterer og i øvrigt benytter mig af. Se mere på http://www.gladejendomsservice.dk/.