Jeg vil gerne have et hus der er både nyt, moderne og afspejler min egen personlige stil. Og derfor var det at jeg tænkte – nyt hus i Byen, det er da lige noget for mig. Og det har jeg så også fundet ud af, at det i den grad er. Det er bare noget, jeg rigtig gerne vil have, et nyt hus. Ikke at der er noget galt med gammel stil og noget med sjæl i, og hvad det ellers ikke bliver kaldt i form af alle mulige navne, som det går under, men for mig så vil jeg allerhelst bare have et nyt hus, som jeg selv har valgt tingene i, og hvor jeg kan hvile i, at jeg har noget som er unikt, og som ingen andre har på præcis samme måde. Alle kan jo vælge at bygge eller at få bygget et nyt hus, men det gode ved det er, at alle folk har forskellige krav til hvad der skal være i et nyt hus, og derfor ligner et enkelt nyt hus ikke et andet, fordi alle bliver unikke på en eller anden måde.

I et nyt hus er du din egen arkitekt

Det er så fedt at starte ud med den første tegning, når du skal have bygget et nyt hus, og så pludselig se foran dig, at dine tanker er blevet til virkelighed. Det er en god følelse, som du skal unde dig selv at få, hvis du gerne vil bygge nyt hus. Tænk ikke så meget på hvad stil der er in, som hvilke ting du virkelig godt kunne tænke dig at have i dit nye hus. Sørg for at det færdige produkt er et, som du personligt er tilfreds med, og som lige afspejler dig.