Der var nogle gange før i tiden, hvor jeg godt kunne finde på at udsætte det med at slå græs til når det måske næsten lige var for sent. Men du kender det sikkert selv. Nogle gange kommer der noget i vejen, og så er det at slå græs måske ikke lige den største prioritet, man har. Men det kan det nu alligevel godt være. Det kan det nemlig, hvis du køber dig en robot plæneklipper og har det på samme måde med din, som jeg har det med min robot plæneklipper. Jeg sætter den nemlig mere ofte i gang, end jeg ellers selv ville gå og slå græs, og det må jeg sige at man nu kan se på min plæne. Jeg sætter hellere min robot plæneklipper i gang en gang for meget end en gang for lidt, og det gør at mit græs ofte ser nyslået ud, og at det er det pæneste i kvarteret. Det er i hvert fald et af de køb, som jeg har gjort mig i nyere tid, som jeg er blevet glad for, og som jeg betragter som et enormt godt køb.

Som du nok kan høre har jeg fået en robot plæneklipperRobotklipper 2

Ja altså sagen er at jeg har fået en robot plæneklipper og at jeg er rigtig glad for den, og at det simpelthen er det bedste redskab jeg har købt mig i mands minde, og den bedste hjælp i min dagligdag, som jeg kunne ønske mig. Hvem vil ikke gerne hjælpes af en robot plæneklipper? Ja, jeg kender i hvert fald ikke nogen, der ikke ville, og det er det, der gør at jeg er glad for min. Jeg vil anbefale dig også at få en robot plæneklipper, for det er virkelig noget som der kan gavne. Du kan se mere på http://www.bahn-larsen.dk/produkt/robotklipper/.