Ejendomsmæglere har ofte et ry for at være rigtig dyre, når alt kommer til alt. Bevares, der er sikkert en masse annoncer i lokalavisen eller på nettet, men i mange tilfælde kan disse undværes og mæglerens salær halveres, uden det kan mærkes på kvaliteten.

En ejendomsmægler behøver ikke at gå til en stor konsulenthyre, men skal være skarp på at prissætte og lukke en handel, når tid er. Og så skal han gerne være et kendt ansigt i lokalområdet, så boligkøberne ved, hvem han er og føler tryghed ved at handle med vedkommende.

Valby er et hyggeligt kvarter i København, hvor mange ejendomsmæglere har set galt gennem tiden, måske fordi der er mange andelsboligforeninger i området, som kan have vidt forksellige lån, eller fordi de ikke har brugt den fornødne tid på at sætte sig ind i charmen ved lokaliteten.

En ejendomsmægler, der til gengæld har et godt ry i netop Valby, hedder ABC Mæglerne og har eksisteret igennem nogle år. De har solgt mange boliger i kvarteret og kender derfor til faldgruber og fordele ved mange boligtyper, også de mindre rækkehuse og villaerne, der også ligger der.

Så hvis man er i tvivl om, hvem der skal kontaktes, kan det være en god idé at starte med at henvende sig til Ejendomsmægler Valby – ABC’s spændende hjemmeside om emnet – for at høre firmaet om et uforpligtende tilbud. De har en høj rating på Boligsiden og afgiver sikkert gerne en pris eller inviterer jer forbi til et kaffe-møde til en snak omkring mulighederne og markedet.

Så hvorfor ikke prøve en billig ejendomsmægler frem for at “lege” med de kedelige kæder af mæglere, som koster en herregård og ofte ikke har tid til den mindre kunde, som bare er lidt kræsen? Det er ikke salæret, det kommer an på, men alligevel …