Nu kan jeg godt lide at rode lidt med biler og selv reparere det, man kan reparere derhjemme, det skal da ikke være nogen hemmelighed. Men nu er det sådan at jeg aldrig ved hvornår min bil går i stykker, og hvilke autoreservedele jeg skal bruge, når den gør, og derfor skal jeg altid ud og købe autoreservedele, når skaden er sket. autoservice3Men nu er jeg kommet i tanker om at det måske til en anden gang kunne være smart at have lidt basale autoreservedele liggende, så jeg kan reparere på min bil, hvis der er brug for det. I denne forbindelse er mit spørgsmål så bare: Hvilke autoreservedele ville det give mening at man har liggende, hvis man skal have til at kunne reparere sin bil i de mest basale situationer? Og ville det i grunden overhovedet have noget på sig, altså give mening, som privatperson at gå ud og anskaffe sig nogle autoreservedele, eller er tanken helt sikkert for skør?

Hjælp mig med mit dilemma om autoreservedele

Hvis der sidder nogen derude på den anden side af skærmen og har nogle tanker om hvorvidt det er smart at have autoreservedele eller ej, så må i gerne lige melde tilbage, for det tror jeg at jeg har brug for før jeg kan komme videre med mit spørgsmål. Det er i hvert fald både sikkert og vidst at jeg vil tage imod al hjælp med kyshånd. Det er jo et spørgsmål, jeg har brugt en del tid på at gå og arbejde med i hovedet. Som Shakespeare ville have spurgt sig selv: To have autoreservedele, or not to have autoreservedele. Det er det store spørgsmål. Det er det i hvert fald for mig, der godt kan lide biler. Det kan jeg bare.