Som en god gammel vestjyde, så må jeg da indrømme, at det var noget af en omvæltning at komme til København. Jeg havde slet ikke regnet med, at forskellen ville være så stor, som den rent faktisk er. Der er ret vild forskel, og jeg tror jeg vil fortælle jer alle sammen, en historie om mig og min kæreste. Vi startede nemlig med at gå i parterapi derhjemme på kysten. Det betød så at vi pludseligt skulle flytte til København. Det var sådan set ikke noget, jeg rigtigt havde lyst til, men alligevel så gjorde jeg det altså. Så kom vi herover, og vi begyndte straks i parterapi København. Vi begyndte med parterapi København, udelukkende som et forebyggende tiltag. Både mine kone og jeg har det store temperament, og derfor var et tiltag med parterapi i København altså nødvendigt. Det var dog meget anderledes fra den parterapi ved havde fået derhjemme, og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg som jyde, havde meget svært ved at tilvænne mig, den store forskel der var på parterapi København og det jeg var vant til.

Meget anderledes

Det var ikke fordi, at det var dårligt. Parterapi København var bare meget anderledes, og det havde jeg altså virkeligt svært ved at vænne mig til. Jeg vidste slet ikke lige, hvordan jeg overhovedet skulle gribe det an. Det var altså også derfor, at jeg i starten protesterede noget, hver eneste gang vi skulle til parterapi København. Med tiden begyndte jeg dog, at vænne mig til det, og inden jeg havde fået set mig om, så var vi altså godt i gang, og det i sig selv, var sådan set bare utroligt dejligt. Jeg var altså virkeligt glad for dette, og i dag er jeg helt vild med den andeledes måde vi går til parterapi København på. Derfor fortsætter vi helt sikkert også ved parterapi København.